Valutor:

Frakt & Retur

Into Alla objekt är med fri frakt i Italien! Du kommer att få din beställning inom 7 arbetsdagar!

 Into Villkor www.trespekt.se om återlämnande

 Into När du köper från oss, vill vi att du stannar helt nöjd. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning från www.trespekt.se, och "chefen kan återvända för utbyte eller återbetalning. Läs noga igenom villkoren för utbyte nedan.
 www.trespekt.se förbehåller sig rätten att debitera en hanteringsavgift på alla returnerade produkter.
 www.trespekt.se erbjuder full återbetalning på fler "objekt inom 3 dagar från mottagandet av beställningen. Det första steget i processen för återvändande och "kontakta vår kundtjänst på www.trespekt.se

 

Vi erbjuder full återbetalning på någon post defekt eller skadad på grund av försummelse av www.trespekt.se. Skador som orsakas genom vårdslöshet av kurirer eller felaktig användning görs av kunderna är inte berättigade till ersättning eller återbetalning.

 Into The ögonblick vi emot ett objekt returneras, kommer vi att undersöka samma att avgöra om förutsättningarna finns för en återbetalning. Alla djur som kommer att vara "erkänt en total eller partiell återbetalning kommer att få bidrag för den ursprungliga kostnaden för frakt www.trespekt.se.
 www.trespekt.se inte vara "ansvarig för kostnaden för returfrakten.

 Into
 

 Into Tullen

 Into Det är sällsynt men kan "hända besväret att köpa på internet, och när leveransen av mitt objekt, att få veta att det" att betala en extra summa. Vanligtvis är det aldrig en stor siffra, men kan "bry. Vid tullen ibland göra stickprovskontroller, och beroende på kriterier som inte är mycket tydlig, kan ta ut en skatt på importerade.

 Into www.trespekt.se naturligt betyder allt "orsaka sådana komplikationer inte uppstår, i syfte att tillfredsställa kunden. I händelse "att kunden men" betala en plikt, inte www.trespekt.se vara skyldig att betala sådana belopp.

tillbaka